8 Ağustos 2012 Çarşamba

Evde külkedisi dışarda prenses

Başlıkta neyi kastettiğim apaçık ortada.Şimdi kimse itiraz etmesin yok böyle bir şey diye, evet kabulüm evde de prenses olanlar var, ama insanların %98'i evde kül kedisi oluyor arkadaşım.
Evde şık takılan insanlarıda bi kıskanırım ki anlatamamm, ama onlar özel insanlar sanırım.
Bu kavurucu sıcakta evde kot pantolonla ya da ne bileyim bir gömlekle oturan insanlar evet var ama sadece filmlerde veya dizilerde...
   Rahatlık varken terlemek niye ? Sizce haklı değil miyim yani giyin şortunuzu üstünüze size ferahlık hissi vericek tişörtünüzü...İşte rahatlık. 
Bir de şu var, bazı insanlar evde evet rahat olurlar ve yinede güzel kıyafetlerini giyerler. Bazıları da rahatlık + eskilik modundadır...Eski kıyafetlerimi evde giyeyim, ne olacak yahu ? Diye düşünenler vardır tabii ki , ben de evde dışarıda giydiğim kıyafetlerimi değilde biraz daha kötüleri giyiyorum ihihi .
   Dışarıda dikkat çeken şık kıyafetinizle bir akşam yemeği yiyip eve geliyorsunuz ve direkt pijamalarınızı giyiyorsunuz. Prensesten külkedisine dönüşme, yani biz buna kısaca '' evrimleşme '' diyoruz.
Şuan evimdeyim ve dışarıda giydiğim bir kombinle dolaşıyorum, inanılır gibi değil. Özeniyorum böyle evde takılanlara abi. 1 gün idare edicem artık :))

2 yorum:

  1. Hoşgeldin Prenses bloğuma
    Ben evde çamaşır suyu lekeli nekadar tişörtüm ve eşofmaın varsa onları giyerim.
    Yeni giysemde mutlaka lekeleniyor
    Ama bende özenmişimdir evdede pamukprenses olanlara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum :)
      Ben biraz küçük olduğumdan çamaşır suyu derdim olmuyor hihi :)

      Sil